Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Oriflamen tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Oriflame Oy ("Me") olemme sitoutuneet suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi.

Tässä tietosuojakäytännössä, verkkosivustomme käyttöehdoissa, säännöissämme ja kaikissa muissa asiakirjoissa, joihin on viitattu, säädetään perusteet, jonka pohjalta käsittelemme kaikkia henkilötietoja, joita keräämme sinulta ja sinusta, tai joita meille annat. Pyydämme sinua huolellisesti tutustumaan näihin ehtoihin, jotta ymmärtäisit käytäntömme henkilötietojen suhteen ja sen, miten tulemme näitä käsittelemään. Esittämällä tietosi joko sähköisesti rekisteröintilomakkeessa (CAF) sivustollamme www.oriflame.fi tai paperilla hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja annat suostumuksesi siihen, että käytämme tietojasi siinä kuvatulla tavalla. 
Henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisterinpitäjä on Oriflame Software s.r.o., Na Pankráci 30/1618 140 00 Praha 4, Tšekin tasavalta. 
Nimetty edustajamme lain toteuttamista varten on Elina Haimakainen.
Käsittelemme henkilötietoja lain mukaisesti ja ainoastaan velvollisuuksiemme hoitamiseen ja toimintojemme järjestämiseen sekä taataksemme rekisteröinnistäsi johtuvien oikeuksiesi suojelun. Käsittelemme henkilötietoja jäljempänä esitettyjen sääntöjen mukaisesti.

1 Tiedot, joita saatamme kerätä
Saatamme kerätä ja käsitellä seuraavia sinua koskevia tietoja:
1.1 Sinun esittämäsi tiedot. Annat meille tietoja itsestäsi, kun täytät lomakkeita verkkosivustollamme www.oriflame.fi (sivustomme), tai täytät kirjallisesti paperilla rekisteröintilomakkeen ja myös kommunikoimalla meidän kanssamme puhelimitse, sähköpostitse tai jollakin muulla tavalla. Tähän sisältyvät myös tiedot, joita annat meille, kun rekisteröidyt, haet edustajaksemme, etsit tuotetta, teet verkkopalvelussamme tilauksen, osallistut keskustelupalstoihin tai muihin sivustomme sosiaalisen median toimintoihin, osallistut kilpailuihin, myynninedistämistoimiin tai tutkimuksiin ja kun ilmoitat meille ongelmista sivustollamme. Tiedot, joita meille annat, voivat olla:
• nimi, 
• syntymäaika, 
• osoite, 
• sähköpostiosoite, 
• puhelinnumero ja matkapuhelinnumero, 
• yksilöllinen edustajanumero, 
• henkilötunnus (henkilökohtainen tunnistenumero), 
• kansallinen verotunnistekoodi tai -numero, 
• sosiaalivakuutusnumero / henkilötunnus 
• pankkiyhteystiedot, 
• laillisen holhoojasi nimi ja sukunimi, ellet ole aikuinen,
• ja passinumero (edustajat, jotka osallistuvat kansainvälisiin konferensseihin). 

1.2 Keräämämme sinuun liittyvät tiedot. Säilytämme ostojesi historian, edustajiesi rakenteen tasot, suorituksesi, uudet edustajat, joita olet sponsoroinut, yms.
Joka kerta, kun vierailet sivustollamme, voimme automaattisesti kerätä seuraavia tietoja:
• tekniset tiedot, mukaan lukien IP-osoite (Internet Protocol), jolla tietokoneesi yhdistyy internetiin;  sisäänkirjautumistiedot; selaimen tyyppi ja versio; aikavyöhyke; selaimen liitännäisten tyypit ja versiot; käyttöjärjestelmä ja -alusta. 
• Vierailuasi koskevat tiedot, mukaan lukien meidän sivustomme sekä niiden sivujen, joille meidän sivustoltamme mennään, täydelliset URL-osoitteet (päivämäärineen ja kellonaikoineen); tuotteet, joita olet katsonut tai etsinyt; sivun latausaika; virheet latauksessa; tietyillä sivustoilla vierailun aika; sivun vuorovaikutustiedot (kuten esimerkiksi vieritys, klikkaukset ja tietokonehiiren kohdistamiset); sivustolta poistumisen tavat ja kaikki puhelinnumerot, joita olet käyttänyt soittaaksesi asiakaspalveluumme. 
1.3 Tiedot, joita saamme muista lähteistä. Saatamme saada sinua koskevia tietoja, kun käytät mitä tahansa muuta sivustoa, jota pidämme yllä, tai muita palveluja, joita tarjoamme. Olemme myös tiiviissä yhteistyössä kolmansien osapuolien kanssa (mukaan lukien esimerkiksi liikekumppanit, teknisten sekä maksu- ja toimituspalvelujen tarjoajat, mainosverkostot, analytiikkapalvelujen tarjoajat, hakutietojen tarjoajat, luottotietolaitokset) ja voimme saada niiltä sinua koskevia tietoja.

2 Tietojen käyttö
Käytämme sinua koskevia tietoja:
• sinun kanssasi solmitusta sopimuksesta johtuvien velvollisuuksien hoitamiseen; tietojen lähettämiseen tuotteista ja palveluista, joita olet meiltä pyytänyt; riitojen ratkaisuun, maksujen perintään, vianmääritykseen liittyvien tietojen lähettämiseen;
• tietojen lähettämiseen muista tavaroista ja palveluista, joita tarjoamme, ja jotka ovat samankaltaisia kun ne, joita olet jo ostanut tai joista olet ollut kiinnostunut;
• tietojen lähettämiseen oikeuksistasi, eduistasi ja muista ehdoista, jotka ovat sovellettavissa meidän välisemme sopimussuhteen mukaisesti;
• noudattaaksemme muita säännöksiä, jotka ovat sovellettavissa yhteistyöhömme, kuten esimerkiksi verolainsäädäntö, sosiaaliturvalainsäädäntö, tilastolliset velvoitteet, yms.; 
• jotta voisimme seurata ja olla vakuuttuneita siitä, että noudatat meidän periaatteitamme ja sääntöjämme.
• jotta voisimme lähettää tai luvata, että kolmannet osapuolet lähettävät sinulle tietoja tavaroista ja palveluista, joista voisit arviomme mukaan olla kiinnostunut. Otamme sinuun yhteyttä ainoastaan sähköisessä muodossa (sähköposti tai tekstiviesti), kun lähetämme tietoja tavaroista ja palveluista, jotka ovat samankaltaisia, kun ne, joita olet ennen ostanut tai joiden ostamisesta olemme keskenämme neuvotelleet. Lähetämme tiedot ainoastaan silloin, kuin olet antanut suostumuksesi. Jos muutat mielesi etkä halua, että käytämme tietojasi edellä mainitulla tavalla tai että luovutamme tietosi markkinointia varten kolmansille osapuolille, pyydämme ruksaamaan asianomaisen ruudun asiakastililläsi tai ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@oriflame.com
 tai soittamalla asiakaspalvelumme numeroon (09) 31586399;
• jotta voisimme tiedottaa sinua muutoksista palveluissamme;
• varmistaaksemme, että sivustomme sisältö on esitetty parhaalla tavalla sinua ja tietokonettasi varten; 
• varmistaaksemme, että me itse pystymme ja toiset edustajaverkostomme edustajat (pääasiallisesti sponsorisi) pystyvät tehokkaasti hallitsemaan edustajaverkostoamme;
• sivustomme ylläpitoon ja sisäisiin toimintoihin, mukaan lukien vianmääritys, tietojen analysointi, testaukset, tutkimukset, tilastolliset ja tutkimukselliset tarkoitukset;
• parantaaksemme sivustoamme, jotta olisi taattu, että sen sisältö on esitetty parhaalla tavalla sinua ja tietokonettasi varten; 
• antaaksemme sinulle mahdollisuuden haluttaessasi osallistua palvelujemme vuorovaikutteisiin toimintoihin;
• pitääksemme sivustomme turvallisena ja turvattuna;
• mitataksemme ja ymmärtääksemme sinulle ja toisille kohdistetun mainonnan tehokkuutta, jotta voisimme tarjota sinulle sopivinta mainontaa - tähän kuuluvat myös kuluttajatyytyväisyystutkimukset ja vastaavat;
• tehdäksemme sinulle ja toisille käyttäjille ehdotuksia ja antaaksemme suosituksia tavaroista tai palveluista, jotka voivat sinua / heitä kiinnostaa;
• jotta pystyisimme vastaamaan sääntelyviranomaisten ja muiden viranomaisten pyyntöihin ja täyttämään heidän lainmukaiset vaatimuksensa.
3. Tietojesi luovuttaminen
3.1 Emme käy henkilötiedoillasi kauppaa. 
3.2 Voimme antaa oikeuden saada henkilötietosi ja sallia niiden käsittelyn yrityksille, jotka kuuluvat konserniimme (emoyhtiönä oleva hallintoyhtiö ja sen tytäryhtiöt), jotta he tukisivat meitä toiminnoissa, jotka on lueteltu edellä olevassa kohdassa 2 (Tietojen käyttö). 
3.3 Voimme tiukasti määritellyissä rajoissa ja tiukasti määritettyyn tarkoitukseen antaa oikeuden päästä käsiksi tietoihisi tietyille kolmansille osapuolille, kuten:
• liikekumppanit: hankkijat ja aliurakoitsijat, jotta he voisivat suorittaa sopimuksellisia velvoitteitaan. Näihin kuuluvat muun muassa: liikenteenharjoittajat, perintä- ja luottotietopalvelut, factoring-palvelujen tarjoajat, logistiikkapalvelujen tarjoajat, asiakastukipalvelujen tarjoajat, jne. 
• Toiset edustajaverkoston jäsenet (pääasiallisesti sponsorisi verkostossamme ja alalinjasi edustajat), jotta he pystyisivät tehokkaasti hallitsemaan edustajaverkostoamme. 
• Analyytikot ja hakukoneiden tarjoajat, jotka auttavat parantamaan ja optimoimaan verkkosivustoamme. 
• Luottotietolaitokset, jotta ne voisivat antaa arvion luottokelpoisuudestasi, silloin kun se on edellytyksenä siihen, että voimme solmia kanssasi sopimuksen.
• Teknisten ratkaisujen tarjoajat, joiden palveluja käytämme sinulle viestien lähettämiseksi (mukaan lukien markkinointiviestit tai asiakastyytyväisyystutkimukset, jos olet suostunut vastaanottamaan sellaista informaatiota), esimerkiksi massapostitusratkaisujen tarjoajat, massatekstiviestien ratkaisujen tarjoajat.
Voimme luovuttaa ja / tai siirtää henkilötietosi kolmansille osapuolille seuraavissa rajoitetuissa tapauksissa:
• Jos myymme, ostamme tai siirrämme jollakin muulla tavalla liiketoimintaa tai varoja, jolloin saatamme luovuttaa henkilötietosi sellaisten liiketoimien tai varojen mahdolliselle myyjälle, ostajalle tai hankkijalle.
• Jos kolmas osapuoli ottaa haltuunsa yrityksemme tai olennaisesti kaikki sen varat, missä tapauksessa sen hallussa olevat asiakkaiden henkilötiedot tulevat olemaan yksi siirrettävistä varoista.
• Jos olemme velvollisia luovuttamaan tai jakamaan henkilötietosi noudattaaksemme oikeudellisia velvoitteitamme, tai jotta voisimme valvoa ja soveltaa käyttöä koskevia periaatteitamme ja /tai ehtojamme ja/tai muita sovellettavia sopimuksia; tai suojellaksemme oikeuksiamme, omaisuuttamme tai asiakkaittemme tai toisten turvallisuutta. Tähän kuuluu myös tietojen vaihdot toisten yritysten ja järjestöjen kanssa petosten torjumiseksi ja luottoriskien vähentämiseksi.
Hyväksymällä tämän Tietosuojakäytännön suostut tällä kuvattuun rajoitettuun henkilötietojesi luovutukseen / siirtoon.

4 Missä ja miten säilytämme henkilötietojasi
Kaikki sinulta saamamme tai keräämämme henkilötiedot säilytetään suojatuilla palvelimilla. Verkkomaksuliikenne on salattu SSL-teknologialla, ja sitä käsittelevät kolmannen osapuolen palveluntarjoajat. Emme kerää tai säilytä luotto- ja pankkikorttien tietoja verkkoasiointia varten. 
Sinua koskevat tiedot voidaan siirron jälkeen säilyttää määränpäässä, joka sijaitsee joko Euroopan Talousalueen (ETA) sisä- tai ulkopuolella. Niitä voivat myös käsitellä henkilöt, jotka työskentelevät ETA:n ulkopuolella meidän tai meidän hankkijoidemme laskuun. Tämä henkilöstö saattaa muun muassa täyttää tilauksiasi, käsitellä maksutietojasi, käsitellä liiketoimintasuunnitelmaasi (Plan) liittyviä oikeuksia, toimittaa tukipalveluja. Esittämällä meille henkilötietosi hyväksyt, että näitä voidaan siirtää, säilyttää ja käsitellä edellä mainitulla tavalla. Ryhdymme kaikkiin tarvittaviin kohtuullisiin toimiin voidaksemme taata, että tietojasi käsitellään turvallisesti sekä tämän Tietoturvakäytännön ja sovellettavien lakien mukaisesti. 

5 Huolenpitovelvollisuus
Kun olemme antaneet (tai kun olet itse valinnut) salasanan, jolla pääset sivustomme tiettyihin osiin (jäljempänä sinun "Tilisi"), vastaat siitä, että salasana pysyy salassa. Pyydämme, ettet anna sitä kenellekään. Jos olet antanut salasanasi jollekin toiselle, olet kuitenkin vastuussa kaikista toiminnoista, joita on Tililtäsi suoritettu. Jos olet menettänyt salasanasi hallinnan, olet samalla menettänyt osan henkilötietojesi hallinnasta, ja on olemassa vaara, että nimissäsi tehdään oikeudellisesti sitovia toimenpiteitä. Jos salasanasi turvallisuus on mistä tahansa syystä vaarantunut, sinun tulee ilmoittaa siitä meille välittömästi ja muuttaa salasanasi. Emme koskaan kysy salasanaasi, paitsi sisäänkirjautumisen yhteydessä. Työntekijöihimme sovelletaan tietosuojan alueella lisävaatimuksia.
Valitettavasti  tietojen siirto internetin kautta ei ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme, jotta henkilötietosi olisivat suojattuja, emme voi taata sivustollemme siirrettyjen henkilötietojesi täyttä turvallisuutta; kaikki siirrot tapahtuvat omalla riskilläsi. Heti kun olemme saaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja turvatoimia estääksemme luvattoman pääsyn tietoihisi. 
6 Oikeutesi
6.1 Markkinointitiedot. Sinulla on oikeus pyytää, ettemme käytä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Tavallisesti ilmoitamme sinulle (ennen tietojesi keräämistä), jos aiomme käyttää tietojasi markkinointitarkoituksiin tai jos aiomme luovuttaa tietosi jollekin kolmannelle osapuolelle samaa tarkoitusta varten. Voit käyttää oikeuttasi kieltäytyä sellaisesta käytöstä lomakkeilla, joilla keräämme tietojasi. Voit myöskin milloin tahansa käyttää kieltäytymisoikeuttasi laittamalla tililläsi rastin asianomaiseen ruutuun tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@oriflame.com
tai soittamalla asiakaspalvelumme numeroon (09) 31586399.
   

6.2 Tietojen saatavuus, oikaiseminen ja poistaminen. Sinulla on oikeus päästä käsiksi sinua koskeviin tietoihin ja vaatia niiden oikaisemista tai poistamista. Voit nähdä, tarkastaa tai muuttaa valtaosaa henkilötiedoistasi kirjautumalla sisään tilillesi. Yleensä emme muokkaa henkilötietojasi käsin, koska niiden identtisyyden tarkistaminen voi osoittautua vaikeaksi. Täten on täysin sinun vastuullasi päivittää viipymättä henkilötietosi, jos niihin tulee muutoksia tai niistä löytyy virheitä. Kun lähetät pyynnön Oriflamen asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@oriflame.com.com tai verkkosivustollamme www.oriflame.fi, suljemme tilisi niin pian kuin sovellettavien lakien mukaisesti on mahdollista. Säilytämme suljettujen tilien henkilötiedot lain vaatimalla tavalla petosten torjuntaan, maksuvelkojen perintään, riitojen ratkaisuun, ongelmien vianmääritykseen, auttaakseen tutkimuksissa ja hoitaaksemme muita lain sallimia toimia.

7 Henkilötietojen käsittely - sinun velvollisuutesi
Saatamme sinulle edustajaverkoston jäsenenä antaa aika ajoin tehtävän käsitellä toisten edustajaverkoston jäsenten henkilötietoja, kuten on kuvattu jäljempänä ja säädetty edustajien sopimusehdoissa. Oriflamen jäsenyytesi edellytyksenä on näiden sopimusehtojen hyväksyminen ja näissä säädettyjen henkilötietojen käsittelyn sääntöjen tiukka noudattaminen. 
Sinun on käsiteltävä henkilötietoja ainoastaan sääntöjen mukaisesti.
Sinulla on etenkin velvollisuus:
• käsitellä sinulle uskottuja henkilötietoja tavoitteena ainoastaan tietojen käsittely, kuten edellä mainittiin, 
• pidättäytyä kaikista toimista, joiden tuloksena on riski, että henkilötiedot ovat  saatavilla tavalla, jota tässä ei ole kuvattu, paitsi jos yleisesti sitovissa laeissa on säädetty toisin.
• viipymättä palauttaa sinulle uskotut henkilötiedot heti, kun suhteesi kanssamme on päättynyt (toisin sanoen kun poistut edustajien rekisteristämme) ja poistaa nämä tiedot kaikista sähköisistä tiedonsiirtovälineistä, johon olet ne tallentanut suorittaaksesi edellä kuvattuja tehtäviä.
Pidätämme oikeuden tarkastaa käyttämiäsi menettelytapoja sinulle uskottujen henkilötietojen käsittelyssä. Sinun on annettava meille mahdollisuus sellaiseen tarkastukseen heti, kun olemme sitä pyytäneet.
Sitoudut viipymättä ja asianmukaisesti vastaamaan kaikkiin kysymyksiimme, jotka liittyvät sinulle tietosuojakäytännön ja sääntöjen pohjalta uskottujen henkilötietojen käsittelyyn, varsinkin kysymyksiin suojelutoimenpiteistä, joita käytät.
Valtuutamme sinua käsittelemään henkilötietoja säännöissä määritellyissä rajoissa ja tarkoituksissa sekä tietojärjestelmissä että paperimuodossa; ja samoin antamaan tietojen käsittelyn valtuudet henkilöille, jotka tekevät kanssasi yhteistyötä siviilioikeudellisten sopimusten perusteella; edellyttäen että varmistat sopimuksella, että he noudattavat kaikkia tietojenkäsittelyä ja suojaa koskevia sinua sitovia vaatimuksia ja että olemme sellaisen alihankkijan hyväksyneet.
Olemme sopineet, että henkilötietoja sisältävät tiedostot, joita keskenämme vaihdamme, suojataan yleisen verkon kautta tapahtuvan siirron aikana henkilötietojen suojaamiseen tarkoitetuilla salausvälineillä. 
Pidätämme oikeuden irtisanoa edustajasopimuksesi, jos käytät henkilötietoja tämän Tietosuojakäytännön vastaisesti.
Emme ota vastuuta kolmansiin osapuoliin kohdistuvista velvollisuuksistasi, jotka johtuvat siitä, että olet käsitellyt henkilötietoja tämän tietosuojakäytännön ja sääntöjemme vastaisesti, emmekä vastaa sinun velvollisuuksistasi, jotka kohdistuvat henkilöihin, joille olet myöntänyt valtuuden käsitellä henkilötietoja.

8 Evästeet
Verkkosivustomme käyttää evästeitä (pieniä tiedostoja sivuston käyttäjien kovalevyllä), jotta voisimme tunnistaa sinut sivustomme toisten käyttäjien joukosta. Evästeet auttavat meitä parantamaan sivuston käyttökokemustasi ja kehittämään sivustoamme. Käytämme evästeitä, jotta voisimme analysoida tietojenvaihtoa, räätälöidä palveluja, sivuston sisältöä ja mainontaa: mitata markkinointitoimiemme tehokkuutta ja vahvistaa sivustomme luottamuksellisuutta ja turvallisuutta. 
Tietyt evästeet sisältävät henkilötietoja - esimerkiksi kun klikkaat sisään kirjautuessasi "muista minua", eväste tallentaa käyttäjätunnuksesi. Valtaosa evästeistä ei kuitenkaan kerää tietoja, jotka tunnistavat käyttäjän, vain pikemmin yleisempää informaatiota, kuten esimerkiksi tiedot siitä, miten käyttäjät tulevat sivustollemme ja käyttävät järjestelmiä, tai käyttäjien yleisen sijainnin.
Tarjoamme tiettyjä palveluja, jotka ovat saatavissa ainoastaan evästeitä käyttämällä. Yleisesti ottaen evästeet hoitavat neljä erilaista tehtävää:
8.1 Perusevästeet
Perusevästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnalle. Esimerkiksi tiettyjen evästeiden tarkoitus on tunnistaa rekisteröidyt käyttäjät ja varmistaa, että he pääsevät käsiksi koko järjestelmään. Jos rekisteröity käyttäjä päättää poistaa sellaiset evästeet käytöstä, voi tapahtua, ettei hän pääsee enää käsiksi sivuston koko sisältöön.
8.2 Analysointievästeet
Joillakin evästeillä analysoidaan, miten käyttäjät käyttävät järjestelmiä ja seurataan järjestelmän toimintaa. Se antaa meille mahdollisuuden tarjota korkealaatuista käyttökokemusta siten, että räätälöimme tarjontaa ja havaitsemme ja korjaamme nopeasti mahdolliset ongelmat. Analysointievästeet auttavat meitä näkemään, millaiset sivut ovat kaiken suosituimpia ja määrittämään, miksi joillekin sivuille tulee virheilmoituksia. Näitä evästeitä voidaan käyttää myös korostamaan tuotteita ja sivuston palveluja ja kohdentamaan ne käyttäjille heidän aikaisemman selailuhistoriansa pohjalta.
8.3 Toimintaevästeet
Toimintaevästeet antavat meille mahdollisuuden tallentaa käyttäjien mieltymyksiä. 
8.4 Käyttäytymisen pohjalta kohdennetut mainosevästeet
Käytämme evästeitä lähettääksemme käyttäjille mainoksia tuotteista ja palveluista, jonka kaltaisista he ovat olleet kiinnostuneita. Oriflame voi myös käyttää kolmansien osapuolten evästeitä markkinatutkimukseen, tulojen seurantaan, sivuston toiminnallisuuden parantamiseen ja seuratakseen, miten näitä käyttöehtoja ja tekijänoikeuksia noudatetaan. 

Käyttäjillä on aina oikeus poistaa evästeet käytöstä, jos heidän selaimensa asetukset sen sallivat, mutta silloin he eivät välttämättä pysty käyttämään kaikkia Oriflamen järjestelmiä. Tarkat ohjeet siitä, miten poistaa evästeet käytöstä, löydät täältä. (http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/).
Lisätietoja siitä, miten liiketoiminnassa evästeitä käytetään, löydät täältä. (http://www.allaboutcookies.org/).

9 Muutokset tietosuojakäytännössämme
Kaikki muutokset, joita mahdollisesti tulevaisuudessa tietosuojakäytäntöömme teemme, julkaistaan sivustollamme ja lähetetään tarvittaessa sinulle sähköpostitse tai jollakin muulla tavalla. Tiedot muutoksista voi saada myös asiakaspalvelustamme. Muutokset astuvat voimaan julkaisupäivänä. Jos jatkat sivustomme käyttöä ja tilausten tekemistä tietosuojakäytännön muutosten ja julkaisun jälkeen, katsomme, että olet muutokset hyväksynyt. 
10 Yhteydet ja valitukset
Jos sinulla on tietosuojakäytäntöä koskevia kysymyksiä, kommentteja tai pyyntöjä, pyydämme lähettämään ne tätä tarkoitusta varten avattuun sähköpostiosoitteeseenprivacy@oriflame.com.
Jos uskot, ettemme ole noudattaneet tätä tietosuojakäytäntöä, voit ilmoittaa siitä sähköpostitse edellä olevaan osoitteeseen tai soittaa asiakaspalvelumme numeroon (09) 31586399. Pyydämme mahdollisimman tarkkaan kuvamaan, miten olemme mielestäsi rikkoneet tietosuojakäytäntöä. Käsittelemme valituksesi mahdollisimman pian. 


Julkaisupäivä: 30.10.2015